Tuinonderhoud

Snoeiwerken

Wanneer de tuin weer in volle glorie gaat staan tegen de zomermaanden, staan wij paraat om het nodige onderhoud van uw tuin met netheid uit te voeren. Dat gaat van het scheren van allerhande hagen tot een volledige opkuis van uw tuin. Dit laatste vooral bij verwaarloosde tuinen; daar kunnen wij een degelijke opfrissingbeurt bieden met het nodige professioneel materiaal.

Maaien van gras

Onze professionele grasmaaier met maar liefst 58 pk kunnen we inzetten op grootte graspleinen zoals bijvoorbeeld voetbalpleinen. Hier kunnen wij maaien met 2 mogelijkheden: met een mulchingsysteem (zodat er geen gras hoeft opgevangen te worden) of maaien met onze peruzzo opvangbak (zodat het gras in één bewerking mee opgeruimd word).

Ook in het najaar is onze peruzzo inzetbaar voor het ruimen van bladeren, die direct in onze opvangbak verzameld worden.

Uiteraard staat onze trekker op brede gazonbanden om zo geen sporen na te laten op uw gazon.

Maaien van weide

Onze tractor kan natuurlijk ook allerhande weiden en percelen met hoog gras maaien, met behulp van een zware klepelmaaier.

Verticuteren

Ook ontmossen van grotere terreinen is mogelijk. Hiervoor zetten wij onze peruzzo in voor het ontmossen en ruimen van het mos in één bewerking.

Afvoer tuinafval

Wanneer u dit wenst, is het afvoeren van allerhande tuinafval ook steeds mogelijk.